Brezan lanceert PARTS360

Brezan lanceert PARTS360

Banner_Parts360_Website_Brezan_BE

 

Met trots lanceert Brezan Autoparts een gloednieuw onderdelen platform: PARTS360.

De onmisbare tool in elke werkplaats! Met PARTS360 kan elke technieker, op een makkelijke en gebruiksvriendelijke wijze, het juiste onderdeel vinden voor het te repareren voertuig.

Dit kan zowel door het opzoeken via het chassisnummer, OE referenties of door de voertuig zoekmodule. Door het aanklikken van enkele zoekcriteria, kom je op een eenvoudige wijze op het juiste onderdeel. Naast alle technische gegevens van het onderdeel, zie je in één oogopslag de bruto-en nettoprijsen de voorraad en de levertermijn.

In de PARTS360 zit ook een bandenplatform. Hierin vind je niet alleen A-merken zoals Michelin, Uniroyal, Continental,… maar ook verschillende budgetmerken zoals Milestone. Ook hier kan je via enkele muisklikken, alle gegevens bekomen en de beste keuze maken om de klant met het juiste rubber weg te sturen.

Een andere functie in PARTS360 is de button “Universeel”. Hieronder valt al het niet auto gebonden assortiment is zoals oliën, reinigingsproducten, PBM, accessoires, bouten en moeren,gereedschap,…

En last but not least vind je in PARTS360, een basis aan technische info. Door de koppeling met ‘Haynes Pro’ kan je hier makkelijk terecht voor het vinden van afstelgegevens, service reset, distributiegegevens,…

PARTS360 staat voor:

  • Overzichtelijk
  • Duidelijk
  • Gebruiksvriendelijk
  • Snelheid
  • Voorraad zichtbaar
  • Technische data

Vraag vandaag nog uw inlog voor PARTS360 aan uw verkooppunt.

PARTS360…de onderdelencatlogus voor UW garage!

Deel deze
pagina