Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
04 mei 2018

DE BREZAN HUISBEURS: NET IETS ANDERS

De meest unieke vakbeurs in de automotive branche komt dit jaar weer naar haar klanten toe

Op zaterdag 2 juni 2018 organiseert Brezan, samen met haar vooraanstaande leveranciers, opnieuw de tweejaarlijkse Brevak. Dit jaar zet de beurs terug voet aan wal en wordt het circuit van Zolder voor één dag de place to be. Maar liefst dertig leveranciers zullen die dag hun producten voorstellen aan klanten, partners en werknemers. Onder de slogan ‘net iets anders’ wordt ook dit jaar opnieuw gekozen voor een uniek totaalconcept.

CIRCUIT ZOLDER

In tegenstelling tot de voorgaande Brevak edities wordt dit jaar geen huisbeurs georganiseerd op het luxe partyschip de Jules Verne. Brezan België is aan een sterke groei bezig, en om de naamsbekendheid te bestendigen werd dit jaar geopteerd voor een Brevak editie op Belgische bodem. Op zaterdag2 juni wordt daarom het circuit van Zolder afgehuurd voor een totaalspektakel.

Brevak Zolder Belgie

BREVAK

De hoofdzaak van de Brevak is nog steeds de beurs zelf. Zo’n dertig leveranciers zullen dan ook hun product actief voorstellen in de expo- hall. Daarnaast zullen ook uitgebreide infosessies worden gegeven door enkele leveranciers. Brezan zal op de beurs ook een nieuw concept lanceren: een compleet systeem van technische ondersteuning en training genoemd TECH360.

Fun

De Brevak zou geen Brezan huisbeurs zijn zonder een gezonde portie fun. Het Circuit van Zolder leent zich dan ook perfect voor een dag vol racefun. In de aanloop naar het event zullen voor de klanten targets en acties worden gelanceerd in ‘Brezan Voordeel’, waarmee race-experience kan worden gewonnen. De verzamelde race-experiencepoints kunnen op de dag zelf onder andere worden ingezet voor een ronde in een racewagen als copiloot van een professionele racepiloot, een onvergetelijke driftervaring, of een ietwat aparte bungeesprong. Ook op de dag zelf zullen er nog mogelijkheden zijn om een van de vele incentives te verdienen.

DE KLANT STAAT CENTRAAL

Brezan wil met deze Brevak de klant centraal plaatsen, en plaatst persoonlijk contact dan ook hoog in het vaandel. De Brevak beurs moet een echte professionele dag worden, waarop Brezan wil bewijzen dat het bedrijf toch net iets anders is dan de doorsneegrossier.

Deel dit
bericht