Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
19 oktober 2017

Brezan Autoparts wordt partner van Belcar Endurance Championship 2018

Funfastic nieuws voor Circuit Zolder

Brezan Autoparts, een grote speler in België in auto-onderdelen, zal ons Belcar Endurance Championship 2018 volwaardig sponsoren. Dat is een logisch vervolg op de succesvolle sponsordeal tussen Brezan en Circuit Zolder. Brezan heeft een uitgekiend assortiment van beschikbare auto-onderdelen en ondersteunt het autobedrijf met technische data en support.

Een gemeenschappelijke filosofie

“Het raceseizoen 2017 zit er bijna op maar we mogen het volgend raceseizoen 2018 al aankondigen met funfastic nieuws: Brezan Autoparts zal ons Belcar Endurance Championship sponsoren. Eerder is gebleken dat een samenwerking tussen Brezan en Circuit een sleutel tot succes is. In Circuit Zolder heerst een familiale sfeer met een professionele omkadering. Die filosofie deelt de leverancier van auto-onderdelen ook. Brezan is geen kleine speler meer in België, maar wil ook het familiale/persoonlijke aspect met zijn klanten niet verliezen. De relatie met het cliënteel is van essentieel belang. Geen klantnummer maar Jos, Frans, Abdel of Steven,” aldus Sven Pribylla, Algemeen Directeur van Circuit Zolder.

Een vruchtbare sponsorsamenwerking

“In 2015 is onze samenwerking met Circuit Zolder begonnen met ons mooie spandoek in de Jacky Ickx bocht. Als snel volgden nog andere evenementen. Enkele maanden geleden kregen we de kans om de laatste 2 manches van de Belcar te sponsoren. We hebben hierbij zo’n goede reacties en feedback gekregen dat we besloten hebben om het Belcar Endurance Championship 2018 volwaardig te sponsoren. Onze Baps Brezan zonneband zal gans het seizoen prijken op alle wagens,” aldus een fiere Filip Cavens, Marketing Manager van Brezan.

Brezan Autoparts gaat in 2018 voor een spannend, spectaculair en sportief Belcar Endurance Championship.

Over Brezan Autoparts

Brezan Autoparts zorgt voor de juiste onderdelen, op de juiste tijd en op de juiste plaats. Maar dat niet alleen. Brezan is doorontwikkeld tot een leverancier met een totaaloplossing voor o.a. de vrije garagisten, merkdealers, autohandelaren, fast-fitters, fleetowners en carrosseriebedrijven. Naast een uitgekiend assortiment van beschikbare auto-onderdelen, ondersteunen zij het autobedrijf ook met technische data en support. Met 15 vestigingen in Vlaanderen en 3 Wallonië heeft Brezan Autoparts, sinds 1992, een sterk lokaal netwerk opgebouwd. Met de slogan ”Brezan, wij werken voor u!”, willen ze de klanten zoveel mogelijk ontzorgen. Brezan zorgt voor de onderdelen, zorgt voor de technische ondersteuning en opleiding en zorgt voor het professionele equipement. Met 1 centraal kernwoord: SERVICE.

 

Deel dit
bericht