Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
03 november 2020

Brezan Autoparts NV neemt Bucar Parts Asse over

Brezan Autoparts voegt het in Asse gevestigde Bucar Parts aan haar eigen netwerk toe.

Bucar Parts

Bucar Parts is al sinds 1987 actief en is in 33 jaar uitgegroeid tot een betrouwbare partner van vele garagehouders in Vlaams Brabant en Oost-Vlaanderen. Het gerenommeerde bedrijf biedt werk aan 16 gemotiveerde medewerkers die er gezamenlijk voor zorgen dat garagisten in deze regio over de juiste onderdelen kunnen beschikken. Alle medewerkers gaan mee naar Brezan Autoparts. Naast de levering van onderdelen, is Bucar Parts ook een gerespecteerd partner voor de levering van data, tools en opleidingen. Binnenkort zal Bucar de naam Brezan Autoparts gaan krijgen. Met de komst van Bucar Parts beschikt Brezan Autoparts nu over 21 vestigingen in België (en 100 in Nederland).

Marc Vanbergen, General Manager Brezan Autoparts NV: “We zijn er fier op om Bucar Parts aan ons steeds groeiende netwerk te mogen toevoegen. We krijgen er een vestiging bij in een regio waar we met Brezan nog niet vertegenwoordigd waren. Met deze overname zetten we de volgende stap naar een landelijk dekkend netwerk. Bucar Parts is met haar reputatie en gemotiveerde medewerkers een grossier die past bij Brezan; eveneens een bedrijf waar de klant altijd voorop staat”.

Bjorn Van Cauwenberghe, Bucar Parts: “Individuele grossiers als Bucar Parts staan voor enorme uitdagingen: een steeds verder oprukkende digitalisering, de veranderende mobiliteit, elektrificatie van wagenparken, etc. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden en om te kunnen blijven groeien, is aansluiting bij een grote, internationale organisatie een voorwaarde. Wij hebben gekozen voor de internationale Brezan organisatie, dochteronderneming van AllianceAutomotive Group & GPC. Een uiterst krachtige organisatie die tegelijkertijd aanvoelt als familie . Dat laatste aspect is voor ons heel belangrijk: we staan voor een persoonlijke aanpak, werken vooruitstrevend en zijn altijd 100% bereikbaar: belangrijke waarden die we ook terugvinden bij Brezan.”

Deel dit
bericht