Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
10 november 2020

26 november - webinar Turbo's Hoet

De corona pandemie gooit alle gemaakte plannen door elkaar. In “normale” tijden zouden jullie van ons een uitnodiging gekregen hebben voor één van onze Brezan Speedsessies. Jammer maar helaas heeft corona hierover anders beslist. Maar, Brezan zou Brezan niet zijn als we niet voor een alternatief zouden zorgen.

De komende maanden bieden we jullie, in samenwerking met zorgvuldig uitgekozen leveranciers, webinars aan.
Donderdag 26 november 2020 zal het eerste webinar plaatsvinden, georgeniseerd in samenwerking met Turbo’s Hoet. Om technische en financiële risico’s te minimaliseren, heeft onze leverancier Turbo’s Hoet een nieuwe formule ontwikkeld met de naam TurboPartner 2.0. Met deze formule kan u risico’s rondom turbomontage uitsluiten.

Als (bestaande) TurboPartner heeft u standaard 24 maanden garantie op de Turbo’s Hoet turbo’s. Bovendien kunt u een beroep doen op de GeenGezeurGarantie. Dat houdt in dat u, indien de vervangende turbo onverhoopt defect gaat, u zonder gezeur een gratis vervangende turbo ontvangt van Turbo’s Hoet. Natuurlijk ontvangt u bij elke geregistreerde turbo per telefoon technische ondersteuning van een van een turbo expert van Turbo’s Hoet.

Turbo’s Hoet heeft haar TurboPartner formule echter verder uitgebreid. Nieuw in TurboPartner 2.0 zijn TurboInsurance en toegang tot de turbo-kennisbank. TurboInsurance verzekert u gratis tegen de extra arbeidsuren die u in een garantie moet steken. U ontvangt dus niet alleen een gratis vervangende turbo maar ook uw arbeidsuren worden vergoed! De turbo-kennisbank geeft u optimalal toegang tot de specialistische kennis op gebied van turbo’s. Minimale risico’s, maximale zekerheid!

Bent u al TurboPartner? Dan is deze nieuwe TurboPartner 2.0 training vereist om aanspraak te maken op TurboInsurance en toegang te krijgen tot de turbo-kennisbank.

Hoe wordt u TurboPartner 2.0?
Heel simpel, schrijf u in om donderdag 26 november 2020 geheel gratis deel te nemen aan dit webinar. Na uw inschrijving krijgt u een link om u aan te melden voor het webinar. Deze link kan u gebruiken van 8u tot 20u. U kiest dus zelf het moment wanneer u de training volgt.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven door dit formulier ingevuld in te leveren bij een verkooppunt of uw gegevens (naam, naam autobedrijf, telefoonnummer en e-mailadres) te mailen naar [email protected].

Deel dit
bericht