EuroGarage

Ondersteuning op het gebied van onderdeleninkoop, techniek en marketing

Meer informatie
Deel deze
pagina

EuroGarage

Ondersteuning op het gebied van onderdeleninkoop, techniek en marketing

EuroGarage is een unieke formule, speciaal bedoeld voor het onafhankelijke garagebedrijf dat ondersteuning zoekt op het gebied van onderdeleninkoop, techniek en marketing. Het concept EuroGarage is eigendom van GroupAuto International.

Meer informatie

Eurogarage

Garagebedrijven die zich aansluiten bij EuroGarage worden breed ondersteund: ze genieten van een optimale onderdelenlogistiek en -inkoop. Ook kunnen ze een beroep doen op de kennis van de technische specialisten van de formule. Daarnaast beschikken ze over een innovatieve ondersteuning van hun marketing- en salesactiviteiten en nemen ze samen deel aan landelijke acties en promoties.

Het doel van EUROGARAGE is om een consistent en professioneel serviceniveau te bieden door ons garagenetwerk te ondersteunen met drie belangrijke elementen:

  • Branding
  • Marketingondersteuning
  • Training en technische ondersteuning

Deze drie elementen worden gecombineerd met toegang tot Original Equipment (OE) en OE-equivalente onderdelen. Het resultaat is een wereldwijd garagenetwerk van: 6756 garages in 26 landen die betaalbare diensten kunnen bieden voor vrijwel elk merk, model en jaar van het voertuig, evenals een hoogwaardige ervaring voor voertuigeigenaren en wagenparkbeheerders.

Bekijk hier de folder voor meer informatie.

EuroGarage

Benieuwd naar de mogelijkheden en de voorwaarden?

Ja, ik wil graag meer informatie hierover
Deel deze
pagina